Voorpagina « Online muziek - DroomvluchtDe Efteling heeft door de jaren heen diverse cd's uitgebracht met onder andere parkmuziek, sprookjes, shows en musicals. Wereldwijd lopen de verkoopcijfers voor cd's terug en wil men zijn of haar muziek downloaden of streamen via sites als iTunes en Spotify. Sinds 24 juni 2013 heeft de Efteling veel parkmuziek dat al eerder op CD is verschenen beschikbaar gemaakt voor iTunes, Spotify, Deezer en Rdio.

Op zaterdag 4 maart 2023 heropende Droomvlucht na een maandenlange sluiting. Ter ere van de heropening heeft de Efteling de volledige soundtrack van Droomvlucht uitgebracht op o.a. Spotify en iTunes. Op deze uitgave zijn 6 nummers te horen. In 1994 bracht het park al de cd 'De mooiste Efteling melodieën' uit met muziek van onder andere Droomvlucht. Op deze cd ontbrak de muziek uit de Sterrentunnel, deze is in de nieuwe uitgave wel opgenomen in de tracklist.

De muziekstukken op deze uitgave zijn gecomponeerd door Ruud Bos, die ook verantwoordelijk was voor de muziek van Villa Volta, Fata Morgana en VogelRok. Het is de eerste keer dat de Efteling de muziek van Droomvlucht compleet en in de juiste volgorde uitbrengt.

Droomvlucht
Deze uitgave bevat de volgende nummers:

1.
KastelenrijkRuud Bos
2:03
2.WonderwoudRuud Bos2:30
3.ElfentuinRuud Bos3:00
4.SterrentunnelRuud Bos1:21
5.HemelburchtenRuud Bos2:22
6.ZompenwoudRuud Bos2:10