Voorpagina « Online muziek - CARO (Main Theme)De Efteling heeft door de jaren heen diverse cd's uitgebracht met onder andere parkmuziek, sprookjes, shows en musicals. Wereldwijd lopen de verkoopcijfers voor cd's terug en wil men zijn of haar muziek downloaden of streamen via sites als iTunes en Spotify. Sinds 24 juni 2013 heeft de Efteling veel parkmuziek dat al eerder op CD is verschenen beschikbaar gemaakt voor iTunes, Spotify, Deezer en Rdio.

Vanaf september 2018 is in het Efteling Theater de show CARO te zien. In deze familieshow draait alles om malle molen van het leven. In tegenstelling tot de voorgaande grote producties in het Efteling Theater, is ditmaal niet gekozen voor een (Nederlandstalige) musical, maar voor een visueel spektalen met daarin bekende muziek uit het park gecombineerd met popmuziek. Dit alles wordt samengesmolten door een centraal thema.

Het centrale thema is gecomponeerd door huiscomponist René Merkelbach en gearrangeerd door Marco Kuypers. Voor het hoofdthema van deze muziek heeft men ook gebruik gemaakt van een echt draaiorgel. Eind juni 2020 verscheen het nummer op onder andere YouTube en Spotify.

CARO (Main Theme)
Deze uitgave bevat het volgende nummer:

1.
CARO (Main Theme)René Merkelbach
5:07


z