Voorpagina « DVD - TiTaTovenaar 4: GeheimenVan 2012 tot en met 2015 zond RTL 8 de remake uit van de televisieserie TiTaTovenaar. Op elke dvd staan 5 afleveringen. De hoofdrollen worden vertolkt door Manon Novak (Tika), Erik Brey (TiTa Tovenaar), Michael Vercauteren (Kwark), Manon Nieuwboer (Grobelia) en Marjolein Algera (stem Grobbebollen).

Op de achterzijde van de DVD hoes staat de tekst: "Het is echt, het is heus, het is raar maar waar.... TiTaTovenaar, Tika, Kwark, de Grobbebollen en nog vele anderen beleven wonderlijke avonturen in deze vijf betoverende afleveringen vol toverkunsten, spanning en maffe situaties.

TiTaTovenaar is altijd bezig een aardbezie (zo noemt hij een aardbei) in een kameel te toveren, maar daardoor heeft hij niet zoveel tijd om op zijn dochter Tika te letten. Zij komt door haar klunzige toverkunsten regelmatig in de problemen in de gewone mensenwereld. Gelukkig waarschuwen de Grobbebollen en Kwark meestal TiTaTovenaar die de boel dan weer voor Tika oplost. En pas altijd op voor de gemene kruidenheks Grobelia! Want wat zit zij daar allemaal te bekokstoven in die donkere grot met spinnen?" 

TiTaTovenaar 4: Geheimen
Deze DVD bevat de volgende afleveringen:

1. 
Monsters onder het bed
2. 
De Zonsverduistering
3. 
Kiespijn
4. 
Geheimen
5. 
De Grobbebollen maken Lol Bonusaflevering

DVD specificaties
Taal Nederlands gesproken
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Surround 2.0
Speelduur 75 minuten
Regio2
LeeftijdsindicatieAlle leeftijden