Voorpagina « DVD - 60 jaar Efteling: Zijn we d'r al?In 2012 vierde de Efteling haar 60 jarig bestaan. Net als in 2002 is ter ere van dit jubileum een documantaire gemaakt waarin onder andere bezoekers van de Efteling hun herinneringen delen. De jubileum documentaire draagt de titel '60 jaar Efteling: Zijn we d'r al?'

Op de achterzijde van de dvd hoes staat de tekst: "De meeste gehoorde zin op de achterbank van de auto, op weg naar de Efteling. Maar ook de ondertitel van deze documentaire over 60 jaar Efteling. Een terugblik op 60 jaar verwondering, verbazing en verrassing uit de Wereld van de Efteling. Deze documentaire laat zien hoe het kleine Sprookjesbos van 1952 uitgroeide tot de top van attractieparken in Europa. Heel gewone bezoekers nemen de kijker mee terug in de tijd en delen hun persoonlijke herinneringen aan het park. Er zijn bijzondere archiefbeelden, oude foto's, maar ook beelden van vakmensen aan het werk. Mooie sfeerbeelden van hoogtepunten van het park geven een compleet en sfeervol beeld van de Eftelingbezoekers toen en nu."

De voorzijde van de dvd heeft dezelfde lay-out als het jubileumboek welke dezelfde titel heeft meegekregen. We zien twee kinderen vanaf de achterbank van een oude auto door het raam kijken. Er omheen is een collage van diverse afbeeldingen uit de afgelopen 60 jaar.

Specificaties

Taal Nederlands gesproken
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Surround 2.0
Speelduur 45 minuten
Regio2
LeeftijdsindicatieAlle leeftijden