Voorpagina « DVD - Raveleijn, waar raven ruijters zullen zijnIn het voorjaar van 2011 zond RTL4 de dramaserie Raveleijn uit, naar de gelijknamige attractie die later dat jaar geopend zal worden. In de twaalfdelige serie worden we meegenomen met de familie Woudenberg. De vijf kinderen uit het gezin ontdekken een oude stadspoort die leid naar de magische wereld van Raveleijn.

Op de achterzijde van de dvd hoes staat de tekst: "Joost ontdekt in het bos vlakbij zijn nieuwe huis een oude stadspoort. Raven leiden hem samen met zijn broers en zussen door de poort. De kinderen veranderen in volwassen ruiters en de raven in prachtige paarden. In het graafschap Ravenbosch staat hen een groot avontuur te wachten. Zal het ze lukken om de stad Raveleijn te redden uit de handen van de verschrikkelijke Graaf Olaf Grafhart?"

Op de voorzijde van de dvd hoes staat vleugel van een raaf met daaronder de stadspoort. Achter de stadspoort zijn de silhouetten van de vijf ruiters te zien. Op beide discs staan 6 afleveringen. Na iedere aflevering wordt de aftiteling getoond, ook als alle afleveringen achter elkaar worden bekeken.

Raveleijn - waar raven ruiters zullen zijn
Op deze dubbel dvd staat:

DVD 1 
 Aflevering 1 t/m 6
DVD 2 
 Aflevering 7 t/m 12

Specificaties
Taal Nederlands gesproken
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Surround 2.0
Speelduur 270 minuten
Regio2
Leeftijdsindicatie9 jaar en ouder