Voorpagina « DVD - André Rieu in WonderlandAndré Rieu in Sprookjesland is een registratie van het concert dat André Rieu met zijn Johann Strauß Orkest in juni 2007 heeft gegeven in de Efteling. Het concert vond niet plaats in het Efteling Theater, maar ervoor. Hierdoor vormde het theater het decor van dit concert.

Op de achterzijde van de dvd hoes staat de tekst: "Op de muziek van Also sprach Zarathustrapenen de poorten naar een betoverende sprookjes wereld. Schitterende melodieën, opgenomen in de Efteling, een van ’s werelds mooiste sprookjesparken, en uitgevoerd door André Rieu, zijn orkest en koor en fantastische solisten. Een fascinerende sprookjesfilm, die van het begin tot het einde boeit en amuseert."

Op de hoes van de dvd staat André Rieu afgebeeld met eronder twee impressies uit de concertregistratie: de prins op het witte paard en een overzicht van de concert locatie op het theaterplein. naast deze dvd is er ook een cd uitgebracht waarop alle nummers van het concert te horen zijn.

André Rieu in Wonderland
Op deze dvd staan:

• 
Concertregistratie
• 
Making of

Specificaties
Taal Nederlands gesproken
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Digital 5.1
Speelduur 150 minuten
Regio0
LeeftijdsindicatieAlle leeftijden