Voorpagina « DVD - Dromen met Open Ogen/50 Jaar EftelingDe eerste keer dat de Efteling haar bezoekers liet meekijken met de bouw van een nieuwe attractie, was in 1992. Toen zond de TROS de totstandkoming van Droomvlucht uit. Een release op dvd liet lang op zich wachten. Pas in 2005 verscheen de documentaire op dvd, samen met de jubileum documentaire. Wel moet gezegd dat bij beide documentaires stukjes missen ten opzichte van de videoband.

Op de hoes is speciaal voor de dvd release gemaakt. Er staan twee banderollen op. Op de eerste is een elfje uit Droomvlucht getekend en op de tweede staat het jubileumlogo uit 2012. Verder staan op de hoes nog een elfje uit Droomvlucht en twee foto's uit de begin jaren van het park.

Achter op de hoes staat: "In Dromen met open ogen wordt u meegenomen in de wonderlijke wereld van Droomvlucht en hoe deze tot stand kwam. De documentaire 50 jaar Efteling verteld u de wonderlijke historie van het park. U hoort anekdotes en maakt kennis met de mensen achter de schermen van toen en nu..."

Efteling presenteert
Op deze dvd staan:

1. 
Dromen met open ogen Zo kwam Droomvlucht tot leven
2. 50 jaar EftelingDocumentaire

Specificaties
Taal Nederlands gesproken
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Surround 2.0
Speelduur 73 minuten
Regio2
LeeftijdsindicatieAlle leeftijden