Voorpagina « DVD - The making of PandaDroomDe eerste keer dat de Efteling haar bezoekers liet meekijken met de bouw van een nieuwe attractie, was in 1992. Toen zond de TROS de totstandkoming van Droomvlucht uit. Tien jaar later is er wederom een documentaire te zien, waarin de bouw van een nieuwe attractie centraal staat. Op de vaderlandse televisie is dan 'Het mooiste sprookje van de wereld. The making of PandaDroom' te zien.

In de documentaire is onder andere te zien hoe het gebouw tot stand is gekozen en voor welke technieken is gekozen. Het werk van het Wereld Natuur Fonds wordt meerdere malen aangestipt, evenals de eisen die zij stellen aan de totstandkoming van deze attractie. Vanzelfsprekend worden er ook diverse ontwerptekeningen getoond en komen de hoofdrolspelers van dit project aan het woord.

Op de hoes van de DVD is gelijk aan de hoes die in 2002 voor VHS is gebruikt. Hierop zijn de animatronics van de ijsbeer en panda uit de Dierenwereld te zien, samen met de schildpad uit de hoofdfilm.

Het mooiste Sprookje van de Wereld
Op deze dvd staan:

1. 
The making of PandaDroom

Specificaties
Taal Nederlands gesproken
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Surround 2.0
Speelduur 42 minuten
Regio2
LeeftijdsindicatieAlle leeftijden