Voorpagina « DVD - Jokie 3 DVD VerzamelboxIn het voorjaar van 2012 verscheen de eerste aflevering van de televisieserie Jokie op de Nederlandse televisie bij Telekids op RTL8. In de serie reizen Jokie en zijn vriendinnetje Jet de wereld rond in hun luchtballon. Als ze iets leuks zien, dalen ze met hun luchtballon om alles van dichtbij te bekijken. Ze beleven een kort avontuur met de lokale bewoners. In de serie wordt het verhaal middels een voice-over verteld. Jokie en Jet praten zelf niet, maar maken wel wat geluidjes.

Op de achterzijde van de dvd hoes staat de tekst: "Hallo, ga je mee op avontuur? Jokie gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. Reizen is een feestje. Ga je de volgende keer weer mee?

Op deze 3 dvd Verzamelbox zijn de afleveringen te vinden die eerder afzonderlijk zijn uitgebracht. Op iedere de dvd staan in totaal 10 afleveringen van ongeveer vijf minuten.

Jokie 3 dvd Verzamelbox
Deze DVD bevat de volgende afleveringen:

1. 
Jokie - deel 1
2. 
Jokie - deel 2
3. 
Jokie - deel 3

Specificaties
Taal Nederlands gesproken
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Surround 2.0
Speelduur 150 minuten
Regio2
LeeftijdsindicatieAlle leeftijden