Voorpagina « CD - De mooiste Efteling melodieënIn 1994, één jaar na de opening van Droomvlucht, verschijnt de cd De mooiste Efteling melodieën. Op de cd staat de muziek van vier attracties, namelijk Droomvlucht, Fata Morgana, Spookslot en Gondoletta. Op het eerste oog lijkt het niet veel, maar wie de tracklist bekijkt ziet al snel dat alle attracties uitvoerig te beluisteren zijn. Van zowel Droomvlucht en Fata Morgana zijn vijf scenes te beluisteren. Voor Droomvlucht betekent dit, dat bijna de gehele attractiemuziek op cd is verschenen. Alleen de Sterrentunnel ontbreekt.

De muziek van Fata Morgana was eerder al voor een deel verschenen op Wonderlijke Muziek van de Efteling. De nummers 'Eastern Jails' en 'Market Place' zijn voor het eerst te beluisteren. Bijzonder is wel dat de scenes uit deze attracties niet in dezelfde volgorde staan als dat ze in de attractie te horen zijn.

De andere twee tracks waren al op Wonderlijke Muziek van de Efteling te beluisteren, waar het in een kortere versie. De Danse Macabre is op De mooiste Efteling melodieën in de volledige, zeven minuten durende versie, te beluisteren. Ook de muziek van Gondoletta (en De kleine zeemeermin) is in zijn geheel op deze cd verschenen.

De mooiste Efteling melodieën
Deze cd bevat de volgende nummers:

1. 
 Droomvlucht Kastelenrijk Ruud Bos 
2:05
2. 
 Droomvlucht Wonderwoud Ruud Bos2:30
3.  DroomvluchtZompenwoudRuud Bos
2:10
4. 
 Droomvlucht Elfenrijk Ruud Bos
3:00
5. 
 Droomvlucht Hemelburchten Ruud Bos
2:20
6. 
 Fata Morgana The harbour Ruud Bos
4:30
7. 
 Fata Morgana Eastern jails Ruud Bos
2:25
8. 
 Fata Morgana Harem Ruud Bos2:40
9.  Fata MorganaJungleRuud Bos
2:05
10. 
 Fata Morgana Market place Ruud Bos
1:45
11. 
 Spookslot Danse Macabre Camil Saint-Saëns
7:00
12.  GondolettaConcerto our harpe et orchestre Allegro BrillanteFrancois Boielieu10:46