Voorpagina « Uitmetkorting.nl (3)Wie wordt de achtbaantester van 2014
Dat kortingswebsite Uitmetkorting.nl op zoek is naar een achtbaantester, is niet onopgemerkt gebleven. Door alle media-aandacht was het aantal sollicitaties op de bijzondere vacature veel groter dan verwacht. Omdat het onmogelijk is om te kiezen uit alle leuke, lieve, grappige en bijzondere reacties, heeft Uitmetkorting.nl besloten om het publiek te laten kiezen.

Vanaf maandag 16 juni mag iedereen stemmen op zijn of haar favoriete achtbaantester. Er zijn 7 kandidaten(duo’s) tussen de 10 en 36 jaar, allemaal met een eigen verhaal. De bezoeker mag zelf kiezen op wiens oordeel hij af wil gaan. Ga je af op de mening van het vrolijke stel Emilie en Michael? Misschien wordt het Wendy wel, die ooit op 18 keer achter elkaar in de hoogste achtbaan van Nederland is geweest. Het kan ook zijn dat je graag wil weten hoe iemand die doodsbang is voor achtbanen een ritje ervaart, dan stem je op Belinda en haar dochter Zoë. Ben je benieuwd naar de achtbaanervaringen van een achtbaangek echtpaar met een maatje meer? Dan zijn Corné en zijn vrouw degene waar je op stemt. Teun is pas 10, maar nergens bang voor en alert op de prijs-kwaliteitverhouding. Josie, van 12 jaar, is al van jongs af aan verliefd op achtbanen. Tot slot is er nog het collega duo Bastian en Krish, die je misschien wel kent van Hart van Nederland.

Stemmen kan via www.uitmetkorting.nl, tot 23 juni 17:00 uur. Daarna worden de stemmen geteld en de winnaar bekend gemaakt. Degene met de meeste stemmen krijgt de titel Achtbaantester 2014 en 2 kaartjes voor de Efteling, Walibi Holland, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Duinrell, Drouwenerzand, Drievliet en Toverland.Dit artikel is een persbericht van Uitmetkorting.nl (juni 2014)